ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αποστόλης ΛεβεντάκηςΗ ΑΛΜΕΤΑΛ είναι μια κατασκευαστική εταιρεία στον χώρο της βιομηχανίες αλουμινίου και σιδήρου με έδρα στα Χανιά Κρήτης και ιδρύθηκε από τον κύριο Λεβεντάκη Αποστόλη. Έχοντας σημειώσει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην κατασκευή διαφόρων εφαρμογών με βάση την ύλη αλουμινίου και σιδήρου, η εταιρία έχει ταυτιστεί με τη μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη, με στόχο την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

 

Η ΑΛΜΕΤΑΛ καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και ιδιώτη σε θέματα αλουμινίου και σιδήρου, διαθέτοντας όλες τις δυνατότητες κάλυψης των σύγχρονων δομικών, κατασκευαστικών, αρχιτεκτονικών και δομικών αναγκών. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο ως προς την παροχή υπηρεσιών, έχοντας κύριο γνώμονα το σεβασμό στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Καινοτομία

Η ΑΛΜΕΤΑΛ, μία από τις πρωτοπόρες βιομηχανίες επεξεργασίας αλουμινίου και σιδήρου, διακρίνεται από την ποιότητα και την αξιοπιστία, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες καινοτομίες στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

 

Στόχος της είναι η κάλυψη ποιοτικών και λειτουργικών αναγκών καθώς και η δημιουργία νέων προϊόντων αλλά και η συνεχής βελτίωση των συστημάτων της σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά. Το ανθρώπινο δυναμικό απαρτίζεται από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη, τα οποία διαθέτουν βαθειά γνώση και εμπειρία ενώ παρακολουθούν τις τάσεις και τις δυνητικές προοπτικές στο χώρο του αλουμινίου και σιδήρου.

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Λογότυπο EXALCO

Επάνω