ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΙΔΗΡΟΥ & INOX

Μάθετε για τις Μεταλλικές Σκάλες

Μάθετε για τα Μεταλλικά Σκίαστρα και Στέγαστρα

Μάθετε για τους Λυόμενους Μεταλλικούς Οικίσκους

Κάγκελα Σιδήρου & Inox

Η εξωτερική εμφάνιση ενός κτιρίου ενισχύεται από την επιλογή ενός κάγκελου υψηλής αντοχής και αισθητικής. Η ΑΛΜΕΤΑΛ διαθέτει κάγκελα σιδήρου και Inox τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές σκάλες και μπαλκόνια. Η διάρκεια στον χρόνο εξασφαλίζεται από την χρήση των ποιοτικότερων υλικών και των αυστηρών προδιαγραφών κατασκευής.

Κάγκελα βλέπουμε παντού. Από το σπίτι μας μέχρι και σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης ή και αλλού, εκτός από την ασφάλεια που παρέχουν τα κάγκελα, αποτελούν και στοιχείο διακόσμησης, προσφέροντας διαφορετικό στυλ σε κάθε χώρο. Το στυλ μπορεί να είναι μοντέρνο ή παραδοσιακό, λιτό ή αυστηρό.

Η μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων προσδίδει στο σύστημα αυξημένη ευελιξία ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές όπως σκάλες, κουπαστές, πισίνες και ασύμμετρα μπαλκόνια.

Εφαρμόζουμε για εσας κάγκελα μπαλκονιών με ιδιαίτερη αντοχή στις διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες, κάγκελα για εσωτερικές σκάλες που προσδίδουν μια αίσθηση υψηλής αισθητικής στο εσωτερικό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, κάγκελα για εξωτερικές σκάλες κατάλληλα για μοντέρνες κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια και κάγκελα για σκάλες κοινόχρηστων χώρων όπως πισίνες ξενοδοχείων, χώρων εστίασης κλπ.

Γι' αυτό και η ΑΛΜΕΤΑΛ διαθέτει στην αγορά τα πιο ποιοτικά κάγκελα για ασφάλεια και απαράμιλλη αισθητική.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες αλλά και να σας συμβουλέψει.

Το όνομα μας και η μακρόχρονη εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία, καθώς κύριος στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη επομένως και δική μας ικανοποίηση.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Λογότυπο EXALCO

Επάνω