ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΚΙΑΣΤΡΑ - ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ

Μάθετε για τα Κάγκελα Σιδήρου & Inox

Μάθετε για τις Μεταλλικές Σκάλες

Μάθετε για τους Λυόμενους Μεταλλικούς Οικίσκους

Μεταλλικά Σκίαστρα & ΣτέγαστραΑναλαβάνουμε την κατασκευή σκιάστρων - στεγάστρων με πάνελ πολυουρεθάνης. Πρόκειται για κατασκευές στέγασης εξωτερικών χώρων όπως βεράντες, μπαλκόνια, parking, εκθέσεις, των οποίων ο σχεδιασμός και η κατασκευή μπορεί να ελέγχει την ποσότητα του ηλίου που διεισδύει στο στεγασμένο χώρο, επιτυγχάνοντας φωτεινότητα, στεγανότητα ακόμη και πλήρη σκίαση.

 

Προστατέψτε το χώρο σας απο τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία. Τα στέγαστρα/ σκίαστρα που διαθέτουμε έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και είναι ανθεκτικά ενώ κατασκευάζονται στις διαστάσεις που χρειάζεται για τις ανάγκες του δικού σας χώρου.
Τα σκίαστρα που παρέχει η εταιρεία μας κατασκευάζονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές καθώς ελέγχονται για τη στατικότητα και την ποιότητα των υλικών κατασκευής, για το φινίρισμα και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες αλλά και να σας συμβουλέψει.

Το όνομα μας και η μακρόχρονη εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία, καθώς κύριος στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη επομένως και δική μας ικανοποίηση.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Λογότυπο EXALCO

Επάνω