ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Μάθετε για τα Κουφώματα Αλουμινίου

Μάθετε για τα Κάγκελα Αλουμινίου

Μάθετε για τα Σκίαστρα Αλουμινίου

Καλώς Ήλθατε στην ΑΛΜΕΤΑΛ

 

Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΛΜΕΤΑΛ με δραστηριότητα στον χώρο της βιομηχανίας αλουμινίου και σιδήρου με έδρα στα όμορφα Χανιά Κρήτης.

Έχοντας σημειώσει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην κατασκευή διαφόρων εφαρμογών με βάση την ύλη αλουμινίου και σιδήρου, η εταιρία μας έχει ταυτιστεί με τη μακροχρόνια εμπειρία και τη βαθιά γνώση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη, με στόχο την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρει.

Αποστόλης ΛεβεντάκηςΗ ΑΛΜΕΤΑΛ είναι μια κατασκευαστική εταιρεία στον χώρο της βιομηχανίες αλουμινίου και σιδήρου με έδρα στα Χανιά Κρήτης και ιδρύθηκε από τον κύριο Λεβεντάκη Αποστόλη. Έχοντας σημειώσει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην κατασκευή διαφόρων εφαρμογών με βάση την ύλη αλουμινίου και σιδήρου, η εταιρία έχει ταυτιστεί με τη μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη, με στόχο την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

 

Η ΑΛΜΕΤΑΛ καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και ιδιώτη σε θέματα αλουμινίου και σιδήρου, διαθέτοντας όλες τις δυνατότητες κάλυψης των σύγχρονων δομικών, κατασκευαστικών, αρχιτεκτονικών και δομικών αναγκών. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο ως προς την παροχή υπηρεσιών, έχοντας κύριο γνώμονα το σεβασμό στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Καινοτομία

Η ΑΛΜΕΤΑΛ, μία από τις πρωτοπόρες βιομηχανίες επεξεργασίας αλουμινίου και σιδήρου, διακρίνεται από την ποιότητα και την αξιοπιστία, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες καινοτομίες στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

 

Στόχος της είναι η κάλυψη ποιοτικών και λειτουργικών αναγκών καθώς και η δημιουργία νέων προϊόντων αλλά και η συνεχής βελτίωση των συστημάτων της σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά. Το ανθρώπινο δυναμικό απαρτίζεται από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη, τα οποία διαθέτουν βαθειά γνώση και εμπειρία ενώ παρακολουθούν τις τάσεις και τις δυνητικές προοπτικές στο χώρο του αλουμινίου και σιδήρου.

 

 

Τα προϊόντα της ΑΛΜΕΤΑΛ έχουν άμεση σχέση με την επεξεργασία αλουμινίου και σιδήρου σε εφαρμογές εξαιρετικής ποιότητας με την εγγύηση του ονόματός μας - ΑΛΜΕΤΑΛ - Λεβεντάκης Αποστόλης!

Η κάλυψη ποιοτικών και λειτουργικών αναγκών, όπως και η δημιουργία νέων προϊόντων είναι μέρος της συνεχούς βελτίωσης των συστημάτων μας σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας φροντίζει για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε, εξασφαλίζοντας εγγυημένο αποτέλεσμα!

Η ομάδα της ΑΛΜΕΤΑΛ - Λεβεντάκης Αποστόλης με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει φωτογραφίες από τις νέες εγκαταστάσεις της στα όμορφα Χανιά!

 

facilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilitiesfacilities

 

Υποκατηγορίες

Επωφεληθείτε ΣΗΜΕΡΑ  από τις προσφορές μας!

Δείτε τα έργα της ΑΛΜΕΤΑΛ!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Λογότυπο EXALCO

Επάνω