ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Μάθετε για τα Κουφώματα Αλουμινίου

Μάθετε για τα Ενεργειακά Κουφώματα

Μάθετε για τα Σκίαστρα Αλουμινίου

Ως πρώτη ύλη το αλουμίνιο ελέγχεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας ώστε να σας παρέχουμε την μέγιστη ποιότητα σε εφαρμογές παντός τύπου.

Ο συνδυασμός εμπειρίας και τεχνογνωσίας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο στάδιο κατασκευής δεν θα μπορούσε να φέρει άλλα αποτελέσματα εκτός από προϊόντα ανθεκτικά και αμετάβλητα στο πέρασμα του χρόνου.

Δίχως ιδιαίτερη ανάγκη συντήρησης καθιστάτε η καλύτερη δυνατή επιλογή σε κάθε σύγχρονή αρχιτεκτονική εφαρμογή. Τα μοντέρνα κάγκελα αλουμινίου σας προσφέρουν την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής. Διακρίνονται ιδιαίτερα για την αντοχή τους στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, την αντιδιαβρωτική τους επεξεργασία και την εύκολή τοποθέτηση τους.

Επιλέξτε μας για κάγκελα αλουμινίου με εφαρμογή σε μπαλκόνια, βεράντες, σκάλες και αυλόγυρους αλλά και αυλόπορτες αλουμινίου συρόμενες & ανοιγόμενες σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων ώστε να επιλέξετε.

Συναρμολογούμενο σύστημα για εφαρμογές εξωτερικού χώρου και εσωτερικής διακόσμησης, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Το Exrail καθίσταται το πλέον καινοτόμο σύστημα της αγοράς, μιας και διατίθεται με τοποθετημένα τα εξαρτήματα στους ορθοστάτες σε μορφή ΚΙΤ.


Υπάρχει η επιλογή προμήθειας διατομών και εξαρτημάτων (για σωληνωτά και ορθογώνια) σε τεμάχια, για τη συναρμολόγηση ειδικών κατασκευών. Τα προφίλ και τα εξαρτήματα του συστήματος διατίθενται σε ανοδίωση απόχρωσης ΙΝΟΧ, δίνοντας την εντύπωση ανοξείδωτου χάλυβα.

 

 

 

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες αλλά και να σας συμβουλέψει.

Το όνομα μας και η μακρόχρονη εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία, καθώς κύριος στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη επομένως και δική μας ικανοποίηση.

 

 

kagkelaalouminioukagkelaalouminioukagkelaalouminioukagkelaalouminioukagkelaalouminioukagkelaalouminiou

 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Λογότυπο EXALCO

Επάνω