ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ

ΑΛΜΕΤΑΛ Σίτες

Κατασκευάζουμε Πόρτες Θωρακισμένες με επένδυση αλουμινίου και ξύλου.

 

Οι θωρακισμένες πόρτες με επένδυση αλουμινίου υψηλής ποιότητας, προσφέρουν σίγουρη λειτουργικότητα, καθώς αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εναλλαγές της εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας. Διαθέτουμε ένα μεγάλο εύρος επιλογών, κλασικού και μοντέρνου στυλ, με διπλή θωράκιση που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

 

Η φυσικότητα του ξύλου, γίνεται η καλύτερή επιλογή στην ασφάλεια του χώρου σας! Εξασφαλίστε προστασία, αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή, έντονη ηλιοφάνεια, αλλαγή θερμοκρασίας κλπ.) και υψηλή αισθητική, επιλέγοντας θωρακισμένες πόρτες με επένδυση ξύλου.

 

Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και κατασκευή καθώς και η ανθεκτικότητα των υλικών. Με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και στην παραγωγή θωρακισμένων πορτών, μπορούμε να καλύψουμε τις δικές σας αισθητικές ανάγκες και την σιγουριά προστασίας.

Στην ΑΛΜΕΤΑΛ θα βρείτε μεγάλη γκάμα θωρακισμένων θυρών ασφαλείας.

 

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες αλλά και να σας συμβουλέψει.

Το όνομα μας και η μακρόχρονη εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία, καθώς κύριος στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη επομένως και δική μας ικανοποίηση.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Λογότυπο EXALCO

Επάνω