ΣΙΤΕΣ

ΑΛΜΕΤΑΛ Πόρτες Θωρακισμένες

Οι αντικωνωπικές σίτες, είναι σίγουρα ένα αναπόσπαστο κομμάτι όλων των κατοικιών, είτε νεόδμητες είτε αναπαλαιωμένες κατοικίες, καθώς προσφέρουν επαρκή προστασία από τα διάφορα έντομα αλλά και σκίαση (κυρίως τις ώρες της ημέρας με έντονο ήλιο, καθώς είμαστε υποφωτισμένοι εντός του σπιτιού).

 

Με πολυετή εμπειρία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε σίτες παντός τύπου, κάθετης και οριζόντιας κίνησης, ιδανική λύση για παράθυρα και κουφώματα καθώς είναι ιδιαίτερα εύχρηστες και οικονομικές. Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτων, παραθύρων και μπαλκονόπορτων.

 

Υπάρχει δυνατότητα χρήσης φρένου για αποφυγή ατυχήματος και τα βουρτσάκια που χρησιμοποιούνται είναι αντιανεμικά και δεν επιτρέπουν στη σίτα να βγει από τον οδηγό. Η κίνηση τους είναι εύκολη και γρήγορη.

 

Διαθέτει ελατήριο επαναφοράς, προσφέροντας μεγάλη ευκολία στην καθημερινή χρήση. Αφού μελετήσουμε το χώρο, εγγυόμαστε μόνωση και προστασία, όχι μόνο από κουνούπια αλλά και από όλα τα ενοχλητικά ζωύφια.

 

Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της σίτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους. Υπάρχει επίσης ελατήριο επαναφοράς το οποίο προσφέρει μεγάλη ευκολία σε καθημερινή χρήση.

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας για έναν ήσυχο και ήρεμο ύπνο.

 

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες αλλά και να σας συμβουλέψει.

Το όνομα μας και η μακρόχρονη εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία, καθώς κύριος στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη επομένως και δική μας ικανοποίηση.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Λογότυπο EXALCO

Επάνω