ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Μάθετε για τα Κουφώματα Αλουμινίου

Μάθετε για τα Ενεργειακά Κουφώματα

Μάθετε για τα Κάγκελα Αλουμινίου

Σκίαστρα ΑλουμινίουΔημιουργούμε για εσας παντός τύπου σκίαστρα με περσίδες.

Σε εμάς θα βρείτε διάφορους τύποι κομψών περσίδων που σας δίνουν την δυνατότητα να εμποπδίσετε την ηλιακή ακτινοβολία από τον εξωτερικό χώρο.

Έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε όπως εσείς επιθυμείτε τη σκίαση προς εσάς είτε ηλεκτροκίνητα είτε μηχανικά.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια γκάμα χρωμάτων, με ιδιαίτερη διάρκεια ζωής, χάρη στα υλικά υψηλής ποιότητος.

 

Οι κατασκευές μας είναι ανθεκτικές καθώς και ποιοτικές που συνεισφέρουν τόσο στην ενεργειακή απόδοση όσο και στην αισθητική της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δίνοντας μια σύγχρονη και επιβλητική όψη.

 

Οι νέες τάσεις στον κλάδο της αρχιτεκτονικής και η εκτενής χρήσης σύγχρονων υλικών αλλά και μέσων δόμησης ώθησε στη δημιουργία διάφανων κτιριακών όγκων, εκτεθειμένων στην ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό επέφερε και την αύξηση της ανάγκης για εξωτερική σκίαση προς κάθε εσωτερικό χώρο.


Η εξωτερική σκίαση βοηθά στην μείωση της θερμοκρασίας στους εξωτερικούς χώρους των κτιρίων κατά τους θερινούς μήνες και ταυτόχρονα στην εξοικονόμηση ενέργειας με την μείωση χρήσης κλιματισμού.

Ανάγκη όμως για σκίαση υπάρχει και κατά τους χειμερινούς μήνες καθώς η ηλιακή ακτινοβολία είναι πιο δυνατή και τείνει να διαπερνά τους υαλοπίνακες των κτιρίων. Επίσης η εξωτερική σκίαση συμβάλει στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας και στην αύξηση της παραγωγικότητας εντός των επαγγελματικών χώρων.

 

Γι' αυτό και η ΑΛΜΕΤΑΛ διαθέτει στην αγορά συστήματα εξωτερικής σκίασης τελευταίας τεχνολογίας. Τα συστήματα σκίασης μπορούν ταυτόχρονα να συνεισφέρουν και στην διαμόρφωση της αισθητικής του χώρου σας.

 

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να ανταποκριθεί στις δικές σας ανάγκες αλλά και να σας συμβουλέψει.

Το όνομα μας και η μακρόχρονη εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία, καθώς κύριος στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη επομένως και δική μας ικανοποίηση.

 

 

skiastraalouminiouskiastraalouminiouskiastraalouminiouskiastraalouminiou

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Λογότυπο EXALCO

Επάνω